Realitatea dură în piața din Iași

PoliticRealitatea dură în piața din Iași

Realitatea dură în piața din Iași

Ieri, am fost prezent în mijlocul micilor producători în piața din Iași pentru a vedea problemele cu care aceștia se confruntă și pentru a aduce toate aceste nereguli în față primarului Mihai Chirica.

Oamenii care își vând produsele în piață plătesc 180 lei pe lună chiria pentru tarabă la care se adaugă o taxă pe zi în valoare de 37 lei, parcarea 5 lei și taxa la WC. Domnule Chirica, ce faceți concret pentru acești oameni? Cu banii plătiți de către țărani de ce nu le oferiți condiții mai bune de muncă?

Companiile străine plătesc chirie pe terenurile unde își desfășoară activitatea? Sau îi taxăm doar pe români?

Oamenii stau în frig, în ploaie, în ninsoare, în timp ce angajații primăriei în frunte cu primarul Mihai Chirica stau în scaunele lor confortabile la căldură.

Mai nou, angajații de la salubritate din Iași sunt monitorizați prin GPS. Domnule Mihai Chirica, ce părere aveți despre un astfel de dispozitiv de monitorizare? Sunteți la muncă în fiecare zi? Nu uitați că sunteți plătit din banii românilor!

PNL adăpostește în continuare un om ca Mihai Chirica în funcția de primar al Municipiului Iași.

Nimeni nu este ușă de biserică, dar trebuie să dai un exemplu în spațiul public, iar noi cei de la AUR, deși nu suntem îngeri, am înțeles că nu trebuie să adăpostim genul acesta de speciemene!

Puteți să vedeți aici realitatea din piață https://fb.watch/idXmn93OoU/

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x