Ziua Unirii, sărbătorită alături de copiii din satul Schitu Duca

Prezenti la Iași pentru a sărbători Ziua Unirii, George Simion împreuna cu Ilinca au ținut să petreacă timp și cu cei 5 copii din satul Schitu Duca.

Mișcată de drama celor 5 copii crescuți doar de mamă, Ilinca a mers cu copiii la o sesiune de shopping și le-a cumpărat celor mici haine, i-a pregătit de școală și de vremea friguroasă, au mers la locul de joacă destinat celor mici, au luat masă împreună, au vizita Muzeul Unirii, unde s-au prins și într-o horă.


După o zi plină de activități împreună cu cei mici, George și Ilinca au mers la căsuța lor din satul Schitu Duca.

Asociația Grupul Zambetul Nostru dă o mână acestei familii care locuia într-o casă cu geamuri sparte, pereți crăpați care stau să cadă, soba defectă – fumul este evacuat în casă.
Cele 6 suflete trăiesc fară nici o sursă de venit cu excepția alocației copiilor și cu toate acestea, copii merg la școală și se țin de carte.

George Simion a venit în ajutorul acestora și a donat 10.000 lei din indemnizația de parlamentar pentru a ajuta la terminarea casei în care se vor muta copiii și mama acestora.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame