am vizitat Salina Turda

Am vizitat Salina Turda. Vă recomand și vouă să mergeți | VIDEO

Așa cum poate unii dintre voi au văzut deja pe contul meu de Facebook, am vizitat Salina Turda.

Am vizitat Salina Turda și vă recomand cu mare căldură și vouă să mergeți. Este foarte bine organizată pentru vizitatori, este un loc foarte frumos și, ca multe alte locuri din minunata noastră țară trebuie vizitată.

”România este o țară frumoasă, cu oameni harnici, care în momentul în care vor pot fi foarte organizați. Vă salutăm din grădina Carpaților, facem România în doi vara aceasta și suntem la Salina Turda, care e foarte bine organizată pentru vizitatori. A avut ani în care a avut și 1 milion de oaspeți, aici.

E printre cele mai mari saline din Europa, e o minune a naturii și e un loc un românii se pot simți bine, ca și străinii, vin foarte mulți străini, aici.

Vă invit și pe voi să vizitați Salina Turda și vă invit să mergeți, în măsura posibilităților, pentru că în fiecare județ avem lucruri frumoase. Explorați România, iubiți România și lăudați România, pentru că prea mulți o înjură!”, spuneam în videoul postat pe Facebook și reiterez această idee și aici.

Presa locală a scris astăzi că în vizita mea la Turda am avut și momente de contact cu turdenii, în zona centrală a localității, că am fost văzut prin Piața Centrală.

Așa este, da, și oriunde am să ajung îmi va face plăcere să stau de vorbă cu voi, în măsura timpului disponibil.

„Gestul politicianului, de a promova frumusețile României, printre care se numără și Salina Turda, este unul lăudabil”, a scris azi, despre mine, publicația Turda News.

Salina Turda este tărâmul magic din adâncul Transilvaniei. Salina Turda este un dar al acestor meleaguri pentru oricine trăiește sau doar trece pe aici, ca turist prin Turda. Salina este un simbol și o sursă de prosperitate, de sănătate și de mândrie pentru fiecare turdean.

Salina Turda se găsește în zona Durgău-Valea Sărată din Turda. Intrarea în salină (prin galeria de acces Franz Josef) se făcea până în anul 2010 din str. Salinelor 54A (cartierul Turda Nouă), iar în prezent prin noua și moderna intrare din centrul turistic Salina-Durgău (Aleea Durgău nr. 7).

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii din România în anul 2015

Mai multe despre Salina Turda, AICI.

Sursa foto: miscellanea.ro

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x