Burse pentru copiii de AUR ai României!

Am decis să ofer burse de 1.000 de lei pentru Vlad Ciobanu și David Dumitrescu, doi dintre copiii de AUR ai României, până la finalul mandatului meu de parlamentar.

David Dumitrescu este din București, iar Vlad Ciobanu este din Chișinău. M-am întâlnit cu ei și m-a impresionat iubirea curată pe care o au pentru țara noastră .

Vlad Ciobanu a impresionat o țară întreagă la „Românii au talent”, în timp ce pe David Dumitrescu l-ați văzut la „Next Star”.

Îi puteți urmări și mai jos, într-un moment de poezie, pe acești doi copii de AUR ai Românei:

 

Totodată, vă reamintesc că AUR a lansat programul “microbuze școlare pentru elevii de la sate”.

Programul “microbuze școlare pentru elevii de la sate” a fost lansat de AUR pentru că accesul la educație în zonele rurale reprezintă o problemă cu care ne confruntăm, chiar și în 2023. Principalul motiv este incapacitatea autorităților pentru implementarea unor programe și soluții care să îmbunătățească accesibilitatea educației pentru copiii din mediile rurale.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mathias
Mathias
8 months ago

Bravo domnule Simion, pretuitii viitorul romaniei ! Noua generatie va mosteni si ma face fericit faptul ca sunt oamenii in tara asta care nu au uitat de noii tineri/copii din tara si din diaspora care vor ô tara fericita. Sunt alaturi de voii si de AUR !

Type at least 1 character to search
1
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x