protest AUR ASF

ASF, deschideți ușile!

Am fost astăzi, împreună cu alţi membri și simpatizanți AUR și cu alte sute de români nemulțumiți, la ASF, acolo unde am încercat să vorbim cu reprezentanții Autorităţii de Supraveghere Financiară despre creşterea „necontrolată” a preţurilor RCA.

Din păcate ne-am lovit astăzi dimineață la ASF de uși închise și bine apărate de ”străjerii” jandarmi. De parcă încercam să intrăm cu forța, de parcă voiam să punem stăpânire pe clădire, toate ușile au fost baricadate, în timpul programului de lucru, și apărate de detașamente de Jandarmerie ca nu cumva șefii instituției să simtă presiunea publică.

Am vrut doar să discutăm pașnic cu şeful ASF, să îl întrebăm și pe dumnealui dacă îi convine prețul la RCA, așa cum i-am întrebat pe românii care ne-au încurajat și ne-au aplaudat și aprobat pe stradă. Ei, românii, sunt cei mai afectați și nimeni nu vrea să îi asculte, nimeni nu vrea să poarte un dialog cu aceștia.

ASF, deschideți ușile!

ASF, deschideți ușile! Aveți datoria de a discuta cu românii

ASF, deschideți ușile!

Românii s-au săturat, românii au strigat „ASF – Mafie”, ” RCA-ul l-aţi dublat, primele le-aţi încasat”, „PSD şi PNL, angajaţi la ASF”, „Hoţii de la ASF şi-au mărit salariile”, dar românii care nu își mai permit să plătească polița de asigurare nu au fost primiți la discuții.

Așa cum vă spuneam, CEC Asigurări putea fi un angajament al statului român pentru șoferii care nu își mai permit astăzi să plătească polița de asigurare. Dar, nu au făcut asta. Actuala conducere are datoria de a veni în fața Parlamentului și, în primul rând, astăzi, de a discuta cu noi, să-l vedem pe domnul Petrescu și să îi vedem pe cei doi vicepreședinți care, până mai ieri erau deputați.

Am încheiat protestul cu un mesaj clar pentru cei care îngheață de două săptămâni pe șosele: ”Nu sunteți singuri!”

Dacă stăm și așteptăm să se rezolve, nu se va rezolva. Nu îi mai lăsați pe ăștia să vă calce pe beregată!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x