AUR pentru copiii României: oriunde s-ar afla!

Știri si MaterialeAUR pentru copiii României: oriunde s-ar afla!

AUR pentru copiii României: oriunde s-ar afla!

Vreau să anunț și aici: AUR organizează o excursie pentru toți copiii și părinții lor, care vor să meargă la Alba Iulia, să sărbătorească Marea Unire, pe 1 decembrie.

Invităm alături de noi toți copiii, din toate județele țării, să vină alături de părinți sau de profesori, în Cetatea Unirii, pe 1 decembrie.

Asigurăm transportul gratuit pentru grupuri de 15 persoane. Preferabil ar fi ca să fie elevi și studenți.

Se ajunge dimineața și se pleacă seara după ce participă la festivitățile dedicate Zilei Naționale de la Alba Iulia.

Acesta este un prim pas din programul nostru: ne dorim ca fiecare copil român să vadă, până la majorat, bornele istoriei naționale: Alba Iulia, Sarmizegetusa, Putna, Mărășești, etc

Și pentru că românii sunt români, indiferent de locul geografic unde se găsesc, anunț că am demarat o colectă de cărți dedicate copiilor români din Ucraina. Cărțile vor fi colectate la sediile AUR, de unde vor porni spre Cernăuți pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.

Acesta este un ajutor real pentru românii din Ucraina, este o mână de ajutor concretă, pentru păstrarea identității naționale a românilor din țara vecină. Până acum, de la guvernul Marcel Ciolacu au primit doar vorbe goale.

 

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame