Figuri de stil pentru capete tulburi

Revista PreseiFiguri de stil pentru capete tulburi

Figuri de stil pentru capete tulburi

Iată cum veșnicul dătător de păreri mai mult sau mai puțin controversate, stimatul Cristian Tudor Popescu, sare in apărarea lui Harry Potter din Buzău, acuzându-mă, acum,  că sunt rasist. De ce? Pentru ca i-am transmis lui Marcel ca „nu dau mana decât cu românii”. Vreo mențiune, în schimb, despre derapajul suburban de ieri al lui Freddy? Nicidecum, PSDistii au voie!

In primul rând, dacă domnului CTP îi pasă atât de mult de flagelul rasismului în România, atunci cu siguranță ar fi reacționat de fiecare dată când tinerii frumoși și liberi ne-au terfelit în spațiul public, etichetându-ne drept „țigani”, „hauristi” sau „colorați”. Dar, aidoma ipocriților, CTP atacă unidirecțional, doar atunci când îi convine acestuia.

Reiterez, să fie și mai clar: romii sunt frații mei și nu mă rușinez cu asta. Nu îl bănuiesc pe Ciolacu de apartenență la etnia romă,  dar sunt convins că e un prost premier.

In al doilea rând, domnului CTP ar trebui să îi fie rușine. Măcar un pic, având în vedere declarațiile acestuia din trecut. Rar ne-a fost dat sa vedem o persoană mai controversată ca a dumnealui, gata să împroaște venin asupra tuturor celor care au o părere diferită față de cea debitată de ilustra să minte frustrată.

În al treilea rând, chiar și tentativa eșuată de scriitor care răspunde la inițialele „CTP” ar fi trebuit să  înțeleagă că este vorba despre o figură de stil prin care reiteram că AUR nu face alianță cu PSD sau cu alte partide care au distrus România.

Apropo de asta, CTP a cam girat tot ce se putea din politicienii care au distrus țara asta. Inclusiv pe Vlăduț „Nic” Voiculescu, mai nou.  Am voie să am o astfel de opinie sau mă reclamă CNCD că-i discriminez pe  ceilalți gropari ai țării?

Înțeleg in totalitate faptul ca CTP are dreptul să își exprime liber gândurile, dar asta nu înseamnă că voi rămâne tăcut de fiecare data când acesta va alege să debiteze inepții în spațiul public. Dacă eu sunt rasist, atunci CTP este simbolul iubirii de semeni, care se transmite prin toți porii expuși la Recorder.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x