Cazul „Căminele groazei”: Demisia Budăi și Firea!

Sunt de părere că ororile petrecute la „Căminele groazei” din Voluntari, nu trebuie să rămână fără ecou. Am zis-o și într-un interviu acordat evz.ro, o zic și aici: Budăi și Firea trebuie să își dea demisia!

În interviul acordat evz.ro am vorbit despre demisia pe care Budăi și Firea trebuie să și-o dea după cazul „Căminele groazei”.

Mai mult, cred cu tărie că biserica și organizațiile de caritate de pe lângă parohii ar trebui implicate mai mult în acest tip de activități.

„Din păcate, am văzut și în cazul bătrânilor batjocoriți în Voluntari, Ilfov, că instituțiile statului nu fac ce trebuie, nu fac asistență socială. Una din propunerile noastre este să implicăm din ce în ce mai mult Biserica, preoții și diferitele asociații de pe lângă biserici în activitatea caritabilă, pentru că atunci nu mai ai numai costuri cu personalul. Oamenii aceștia există, fac și misionariat”, am zis în interviul pentru evz.ro.

O spun și aici, încă o dată, că PSD că nu se îngrijește cu adevărat de bătrâni și că îi folosește doar ca masă de manevră electorală.

„Mulți dintre ei, în schimb, când vorbim de asistență socială făcută de stat, din 10 lei, 7 lei merg către costuri cu personalul. Și ați văzut cum e cu personalul, ați văzut ce se întâmplă dacă nu găsești oameni cu har. Și în domeniul asistenței sociale, și în domeniul medicinei, și în învățământ produc monștri, produc oameni care abuzează de bătrânii noștri, de copiii noștri. E bine să existe un sens al vocației în fiecare meserie”.

În interviul pe larg acordat pentru Evenimentul Zilei am mai precizat că:

„PSD-ul, care e un partid de stânga, care se laudă ca ar trebui să fie aproape de oameni, nu gestionează acest domeniu al asistenței sociale și al grijii pentru săraci. Îi folosesc doar ca masă de manevră, sunt buni să le mai dea niște carduri unde să le pună 200 de lei o dată la 3 luni”.

Sunt de părere că nu așa rezolvi problema.

„Problema este una sistemică, una instituțională și o vedem în spitale, o vedem în lipsa de grijă față de bătrânii noștri. O vedem în genul ăsta de azil, de bătrâni, care e de fapt o casă de tortură”.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame