Piedone din partea AUR la Primăria Capitalei? Răspunsul este aici

Am acordat un interviu pentru evz.ro în care am vorbit despre un subiect discutat în ultima perioadă: Piedone din partea AUR la Primăria Capitalei.

Va fi candidat Piedone din partea AUR la Primăria Capitalei? Într-un interviu realizat de Iosefina Pascal, pentru evz.ro, care va fi difuzat integral săptămâna viitoare, am vorbit și despre acest subiect.

Sunt de părere că Piedone a fost ținta unei bătăi de joc, în Justiție, după ce a fost condamnat în dosarul Colectiv.

„Piedone, dacă alege să fie bărbat și nu prizonier al clanurilor politice care au condus România timp de 33 de ani, poate să fie o soluție, pentru că este un om hotărât”

Am fost întrebat dacă l-ar susține AUR la Primăria Capitalei, sau în altă funcție.

„Dacă și-ar asuma un proiect de însănătoșire a României și ar spune “Stop, nu mai vreau să se mai întâmple un Colectiv, nu mai trebuie să se întâmple. Este o bătaie de joc care s-a întâmplat în justiție în cazul lui Piedone. Nu asta este țara pe care o vrem pentru copiii dumnealui, pentru nepoții dumnealui. Atunci am putea discuta despre așa ceva”.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame