Ce faci când vor să te îngenuncheze? Lupți, până la capăt!

De pe data de 8 martie suntem martorii unei lovituri constituționale în plină desfășurare. Au trecut aproape 3 săptămâni de când instituțiile statului care ar fi trebuit să apere Constituția, statul de drept, drepturile românilor, tac și nu au absolut nicio reacție. Dacă ei nu vor să reacționeze, subjugați fiind găștii mafiote PSD și PNL, atunci o vom face noi!

Așa cum am anunțat deja în presă, am chemat astăzi, de la ora 19:00, toate forțele politice, indiferent de ideologie, la sediul central al AUR pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru alegerile locale, pentru Primăria București, primăriile de sectoare și municipii, președinții de Consilii Județene, astfel încât să ducem o luptă comună împotriva Partidului Comasat Român PSD-PNL.

Sunt invitate toate partidele și personalitățile care vor să apere Constituția țării, care au înțeles că ceea ce se întâmplă în aceste săptămâni reprezintă o capturare totală a statului român de regimul Iohannis – Ciolacu – Ciucă. Ne aflăm în fața celui mai grav derapaj constituțional din ultimii 34 de ani, un atac la adresa suveranității poporului român, iar reacția noastră trebuie să fie una puternică și coordonată dacă vrem să ne salvăm Țara.

România se află la o răscruce periculoasă, fiind în aceste momente prinsă între forțele întunecate ale autoritarismului și ce a mai rămas din sistemul nostru democratic. În acest context politic în care trăim, Alianța pentru Unirea Românilor este singura voce care nu doar că atrage atenția cu privire la abuzul de putere al PSD și PNL, ci este și dispusă să lupte până la capăt pentru a apăra drepturile fundamentale ale românilor .

Dacă nu vom spune nimic, dacă nu vom face nimic pentru a opri acest regim sinistru, peste o lună sau două va fi mult prea târziu. Nu trebuie să stăm cu capul plecat, ci trebuie să atragem atenția cu privire la abuzurile puterii din România. Să nu facem niciun pas înapoi în acest război de uzură dus de către cartelul politic PSD-PNL împotriva democrației.

Da, vom apela la toate mijloacele democratice pe care le avem la îndemână pentru a ne face auziți, pentru ca românii să știe ce fac PSD și PNL, pentru ca inclusiv statele europene să știe ce pun la cale Klaus, Nicu și Marcel. Sigur, suntem conștienți că, în aceste momente, conducerea UE nu este interesată să apere ordinea constituțională din România, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să tragem un semnal de alarmă, să nu arătăm Europei ipocrizia care a ajuns să domine la nivel de conducere al Uniunii.

Este acum ori niciodată. Ori ne unim și luptăm împreună pentru a ne apăra Constituția, Țara și democrația, ori ne condamnăm la un viitor în care destinele noastre vor fi controlate de ei. Viitorul României se va decide acum, în următoarele săptămâni: fie vom fi liberi într-o țară care ne aparține, fie vom fi subjugați pentru următoarele decenii într-un stat capturat de PSD și PNL.

Românii au nevoie de noi în aceste momente în care se încearcă preluarea completă a puterii în stat de către grupul mafiot condus de Ciolacu și Ciucă. Este timpul să ne unim forțele pentru a ne elibera țara din captivitatea mafiei politice PSD și PNL!

Diseară, la ora 19:00, la sediul central al Alianței pentru Unirea Românilor, vom avea o discuție fără orgolii, fără interese meschine, fără pretenții personale. La mijloc este însuși viitorul țării, nu mai avem timp de pierdut.

Veniți alături de AUR pentru a da jos acest sistem corupt care a capturat statul român și instituțiile acestuia în toți acești ani!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x