Discurs George Simion la Târgu Jiu, județul Gorj | VIDEO

DiscursuriDiscurs George Simion la Târgu Jiu, județul Gorj | VIDEO
Discurs George Simion la Târgu Jiu

Discurs George Simion la Târgu Jiu, județul Gorj | VIDEO

Discurs George Simion la Târgu Jiu, județul Gorj. Am participat, duminică, 24 martie, la lansarea candidaților AUR la alegerile Locale din județul Gorj.

Așa cum v-am mai spus, viitorul României depinde de rezultatul acestor alegeri din 9 iunie. România a fost aruncată într-o prăpastie de PSD și PNL, de toți cei care s-au perindat la putere. Acum este vremea să ne ridicăm, să luptăm pentru țara noastră, pentru comunitățile noastre. Cred în candidații noștri, cred în România, cred în misiunea AUR, cred că tot ce ne-am gândit sau uneori nici n-am avut curaj să gândim se poate realiza prin intermediul AUR!

Avem multe de făcut împreună. Să începem cu începutul! Să dăm primarii și președinții de Consilii Județene din România!

Discurs George Simion la Târgu Jiu în județul Gorj

Ceea ce am spus în cadrul discursului susținut la Târgu Jiu, în județul Gorj, puteți vedea mai jos.

”Mă bucur că am ajuns aici la voi, în Târgu-Jiu. Vin acum de la Craiova, de unde i-am transmis clanului PSD-ist Vasilescu-Manda că epoca lor a ajuns la final! Au tot încercat să ne întrerupă activitatea, au adus săracii oameni angajați de la Primărie, plătiți cu 100-200 de lei, să protesteze. Știți de ce? De frică!

Le este frică de AUR. Atât de frică încât au călcat linia roșie și au organizat pe repede înainte aceste alegeri comasate. Au dat ordonanța de comasare cu 3 zile înainte de începerea procesului electoral! Sunt atât de înspăimântați de vocea românilor încât sunt dispuși să distrugă orice instituție a statului pentru a împământeni dictatura lui Klaus Werner Iohannis.

Orice copil de clasa a 4-a întelege că aceste alegeri sunt ilegale. Și mai grav este că au pus control și pe Avocatul Poporului care a decis să nu conteste la Curtea Constituțională.

Despre CCR, care uneori mai făcea dreptate, putem spune acum în mod cert că este complice. Sunt 9 judecători puși tot de ei, Mihaela Ciochină chiar a scris proiectul de lege. Actualul șef al Curții Constituționale, fostul deputat PSD în trei legislaturi Marian Enache, a fost surprins ieșind de la grupurile parlamentare PSD, alături de fosta senatoare PNL Iulia Scântei. Blat pe față!

Soluția din programul de guvernare AUR este că judecătorii Curții Constituționale să fie aleși direct de către români!

Controlează tot: justiție, servicii de informații, guvern, parlament, consilii județene. Și, cu toate acestea, succesul AUR i-a forțat să apeleze la toate normele nedemocratice pentru a se menține la putere.

Suntem forța politică ce a provocat aceste frisoane. Acum trebuie să fim forța politică ce vine în sprijinul românilor în acest moment. Cea care apără democrația această fragilă pe care o avem de o lovitură de stat orchestrată în laboratoarele de la Cotroceni.

Vor face orice ca să ne împiedice. Globalistii ăștia sataniști, care ne-au închis în case în timpul pandemiei, nu se satură din a domina, din a fura, din a controla destinele oamenilor. În toată Europa, nu doar în România.

Avem antreprenori, medici, juriști, profesori, ingineri, fermieri, experți în administrația locală! Îi mulțumesc Ionelei PRIESCU că i-a adunat în AUR pe toți acești oameni extraordinați: candidații noștri la primăriile din județ!

Sunt mulți! 54! Adrian Pinoșanu, fratele nostru! Nicu Bunoaica, liderilor minerilor. Gheroghe Caralicea!

La Consiliul Județean Gorj, pe domnul Adrian Zorlescu! Un om care știe meserie, un tânăr dedicat proiectului AUR, provine din mediul privat, vrea să schimbe modul în care se face politică în Gorj. De astfel de oameni are nevoie România!

PSD cu PNL pe cine se gândesc să numească? Sau mai bine zis să recicleze? Pe aceiași nenorociți care n-au făcut nimic pentru Gorj și pentru Târgu-Jiu în ultimii ani. Pe Iulian Popescu, care alături de hoțul Virgil a reușit să pună pe butuci Complexul Energetic Oltenia? L-ați văzut cum a făcut salutul nazist?

Dacă făceam eu sau oricare alt membru AUR așa ceva eram crucificați! Măcar încearcă să ne copieze, l-ați văzut pe Iordache cum umblă cu telefonul după el să se filmeze!

Pe Romanescu, care s-a preschimbat la față din liberal în socialist, crezând că oamenii nu știu cum arată un lup deghizat?

La alegerile europene este culmea tupeului, cine pune ștampila pe lista PSD-PNL este un trădător de țară. LISTA O DESCHIDE O FEMEIE INDEPENDENTĂ! Să vedem care dintre Mihai Tudose sau Rareș Bogdan se vor încadra în standardele „feminine” ale PSD și PNL …

Pe lista lor este nimeni altul decât ”hoțul” Virgil! După ce și-a bătut joc de români, acum este pus pe listă. Pe Iulian Dumitrescu, în plină anchetă DNA, îl pun candidat la CJ Prahova. Trăim în țara baronilor și a venit momentul să ne revoltăm la ideea acestei realități!

Să compare oricine pe Tudose, acuzat de hărțuire sexuală de o consilieră din Parlamentul European și pe pensatul Rareș Bogdan cu cei care conduc lista AUR: Cristian Terheș și Gheorghe Piperea!

Că tot a venit vorba de pensatul Rareș – cel care vă mințea cu tăierea pensiilor speciale în 2 săptămâni – am citit astăzi că acesta declarat că PNL s-a căsătorit cu PSD nu din dragoste, ci pentru că așa a spus părintele 1 și 2 Iohannis. O căsătorie de conveniență în care PNL joacă rolul mușcătorului din pernă!

Urmează o perioadă în care suntem nevoiți să strângem rândurile. Să credem unii în alții, să muncim împreună, să nu cedăm în fața acestor puciști indiferent de obstacole.

Folosesc comasatele ca să oblige primarii să aducă voturi pentru sinecurile, amantele și hoții lor de pe liste. Pentru LGBT-iștii lor. Și primarii cum fac rost de voturi?  Obligă asistații sociali să îi voteze!

În guvernarea AUR orice persoană care este sănătoasă și poate munci, este exclus să primească ajutor social! Tăiem ajutoarele sociale!

Cum mai obțin primarii voturi pentru comasare? Prin angajații din primării pe care îi plătesc doar ca să își mențină funcțiile!

În România singură comasare care trebuie făcută este cea a administrației! Am ajuns de la 800 de mii de angajați la stat, la începutul anilor 2.000, la peste 1.300.000 astăzi.

Nu avem mai mulți profesori, nici mai multe cadre medicale. Nu avem mai mulți pompieri, polițiști sau soldați. Diferența de 500.000 este în administrația locală și centrală.

Programul AUR de guvernare prevede un parlament cu 300 de parlamentari, maxim 12 ministere și maxim 50 de secretari de stat. Știți câți secretari de stat degeaba avem acum? Peste 200!

Niciun primar și consiliu local dacă nu ai 5.000 de locuitori. E dureros, dar trebuie să arătăm tuturor pe cine vrem să tăiem noi: pe membrul de partid infiltrat în administrație ca să strice orice funcționare normală a vreunei instituții publice. Azi în birouri unul muncește și face munca altor cinci. Ei bine, ăia cinci trebuie să dispară!

Acesta este anul decisiv. Vor încerca să ne blocheze. Vor încerca să ne dezbine. Vor face tot posibilul să fure cât mai multe voturi. Acesta ne este inamicul. Aceștia ne sunt adversarii. Iar cu acești puciști care vor să confiște democrația din România nu se poate decât cu multă energie și mult sacrificiu.

Românii din Gorj, din toată țara au fost prinși mereu intre două alegeri, una mai proastă ca alta.  Ori PSD, ori PNL. Ori mințiți, ori furați. Și …. și cu banii luați! Tocmai de aceea a apărut AUR. Și nu suntem de acord cu închiderea sectorului energetic românesc și cu noi furăciuni, mascate sub nume care sună frumos: Fondul de Tranziție justă!

Soluția din programul de guvernare AUR este de a înființa un program național în cadrul cărora vor fi prelucrate bogățiile naturale, precum mineralele, gazele, metalele rare din subsol, iar resursa financiară produsă să fie evidențiată, zi de zi, ca parte a unui Fond Suveran de Investiții, după modelul Norvegiei.

Nu închidem minele cum au făcut ei, ci valorificăm resursele țării și ne asigurăm că voi, românii, sunt cei care vor beneficia de pe urma capitalizării acestora!

În guvernarea AUR singurii care vor avea prioritate vor fi românii! E timpul să facem iarăși România MARE!
Avem o șansă enormă. Trebuie să profităm de ea acum, în acest an, pentru că alta nu mai avem. Este acum ori niciodată. Iar voi sunteți vocea noastră. Nu avem televiziuni, nu avem resursele lor, dar vă avem pe voi și voi o să bateți sistemul ăsta care nu a făcut nicio schimbare în ultimii 34 de ani.

Mă uit în jurul meu și văd oameni hotărați. Gata de luptă. Îndemnul meu este să stați falnici ca brazii în fața furtunii. Uniți în jurul celor patru piloni AUR, și mânati de dorința noastră de a face dreptate pentru România.

E timpul să trecem la treabă, pentru Țară! Uniți, ducem lupta veacului nostru!

Dumnezeu să ne ajute!

Sursa foto: tvsud.ro

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x