Flutur, demisia! Ia-ți zborul!

Președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur, tocmai ce mi-a făcut o propunere „bărbătească” de a candida la președinția Consiliului Județean, menționând că dacă acesta nu va câștiga cursa, atunci va pleca din politică acasă. Am eu, în schimb, o propunere mult mai bună pentru domnul Flutur: dă-ți demisia, pleacă acasă acum, ca să nu te faci de râs când vor veni alegerile.

Flutur, demisia! Sunt oarecum uimit că domnul Flutur încă are tupeul să iasă în public și să lanseze astfel de provocări, după toate tunurile pe care le-a dat în Suceava. Acest baron local cu aere de administrator de bloc, fost pedelist, fost peledist, actualmente așa-zis liberal, nu doar că a sărăcit Suceava, ci a și pus cotul la construirea unei țesături de corupție și incompetență care a acaparat, în decursul ultimilor douăzeci de ani, întreaga administrație publică din județ.

Sub domnia marelui traseist politic Flutur, Suceava a ajuns în topul celor mai sărace județe din țară. Și-a alungat proprii cetățeni în afara țării, a defrișat tot ce se putea defrișa, a stors până și ultimul bănuț pe care a pus mâna, iar acum domnul Flutur le cere oamenilor să îl voteze încă o dată, de dragul „vremurilor bune”. Ar fi hilar dacă nu ar fi trist!

În spatele oilor electorale și a camioanelor de păduri care, conform domnului Flutur, s-au transportat singure pe meleaguri austriece, s-au ascuns, de fapt, frustrările unui individ care s-a crezut, în mod real, un fel de Guvernator al unui Imperiu al minciunilor care a ruinat viețile a zeci de mii de români. Mereu invincibil, mereu de neatins, mereu la butoanele puterii.

Flutur, demisia! Ia-ți zborul!

În timp ce sucevenii sufereau, Gheorge Flutur se îmbogățea. Cinci terenuri și o casă de locuit trecută pe numele fiului său, autoturisme de lux primite drept „donație” de la rudele sale, conturi bancare pline de bani, ponei, restaurante și iazuri. Cam așa arată averea unui baron local „sărac”, care nu deține mai nimic pe numele său, conform declarației de avere publicată de acesta.

Românii știu însă, domnule Flutur, cine sunteți cu adevărat. Degeaba vă obligați angajații din administrația publica să iasă la proteste fictive, degeaba lansați provocări politice la adresa subsemnatului. După zeci de ani de furt din banul public, bătaie de joc la adresa electoratului și defrișat pădurile seculare ale județului, oamenii s-au săturat. Și pe bună dreptate, având în vedere cele întâmplate.
Sucevenii nu mai vor să fie sub stăpânirea unei mafii a pădurilor, sucevenii nu mai vor să moară în sensuri giratorii construite fară pic de cap. Nimeni nu mai vrea să fie sub stăpânirea neo-feudală marca Flutur, în care baronii iau totul iar oamenii rămân să se descurce cum pot. Era voastră, a guvernatorilor intereselor meschine, a ajuns la final.

Duminică, la ora 15:00, îi așteptăm pe toți bucovinenii, pe toți sucevenii, să participe la protestul anunțat în Suceava.

Sunteți invitat și dumneavoastră, domnule Flutur, ca să vedeți, poate pentru prima oară în viața dummeavoastră, că sprijinul pe care credeți că îl aveți din partea populației nu reprezintă nimic mai mult decât o iluzie. Prea mult ați trăit în propria bulă informațională, e vremea să coborâți în mulțime și să trageți ponoasele.


Dreptate pentru Suceava, dreptate pentru România!

 

Mă uit la acest video și parcă îl văd pe Ceaușescu la balcon sau pe Băsescu la perdeluță, ambii fiind, de fapt, foști șefi ai lui Flutur, care a fost un mare comunist înainte de 1989, în ierarhia condusă de Ceaușescu. A fost inclusiv șef de campanie la Traian Băsescu și a desenat cu oi pe dealuri!

Nu o lua pe urmele foștilor tăi șefi, nea Fluture! La vârsta asta nu e frumos, că parcă ești Băsescu la perdeluță sau Ceaușescu la balcon! 

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x