George Simion, după ce PSD a majorat taxele cu 50%: Este o infracțiune împotriva românilor

Președintele AUR, George Simion, afirmă că proprietăţile imobiliare reprezintă o modalitate de stocare a valorii, a rezultatelor unei munci anterior desfăşurate şi deja impozitate, iar orice supraimpozitare este o infracțiune împotriva românilor. Principalul susținător și inițiator al proiectului majorării taxelor cu 50% a fost Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„Creşterea taxelor pe proprietăţile realizate de români nu e o soluţie de redresare economică. AUR este categoric împotriva creşterii taxelor pe casele şi apartamentele românilor, susţinută de actualii guvernanţi. AUR este împotriva creşterii taxelor pe proprietate şi solicită Guvernului şi partidelor din Coaliţia pentru Sărăcirea Românilor să renunţe la această iniţiativă”, a transmis AUR.

„Principial vorbind, reimpozitarea unor active la care statul nu a avut vreo contribuţie este o decizie discutabilă. În orice caz, ‘subminarea prosperităţii românilor’ ar trebui să existe ca infracţiune în Codul penal şi să fie aspru pedepsită”, a spus George Simion.

Impozitele pe locuință ar putea crește cu 50% de anul viitor

Începând cu 2023, impozitele pe locuință ar putea crește cu 50%. Guvernanții au vorbit despre amânarea noului sistem de impozitare a caselor, care a fost introdus în această vară, urmând să se aplice de anul viitor. Sistemul de impozitare actual, care ia în calcul costul materialelor de construcție și locația imobilului, urma să fie înlocuit cu un sistem ce realiza impozitarea în funcție de grila notarială. Motivul pentru care sistemul avizat în această vară nu va putea fi implementat în timp util este lipsa unei baze de date și a unui sistem de calcul în primării.

Sursa: 60m.ro

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame