George Simion: Orice inițiativă bună are AUR, ea trebuie blocată în Parlament de partidele sistemului

Apariții în PresăGeorge Simion: Orice inițiativă bună are AUR, ea trebuie blocată în Parlament de partidele sistemului
Raport George Simion Președinte AUR 26 februarie - 3 martie

George Simion: Orice inițiativă bună are AUR, ea trebuie blocată în Parlament de partidele sistemului

AUR: Guvernul condus de plagiatorul Ciucă a copiat o inițiativă legislativă a AUR privind reforma în domeniul sănătății și a dat vot negativ pentru lucrarea originală în Comisia parlamentară!

Alianța pentru Unirea Românilor condamnă votul PNL și PSD din Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, prin care propunerea legislativă a AUR pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii a primit aviz negativ. Motivul invocat a fost punctul de vedere al Ministerului Sănătății, care a susținut că lucrează la un proiect de lege similar.

Propunerea AUR cuprinde atât modificări esențiale privind funcționarea sistemului național de urgență și prim ajutor calificat, precum și o serie de reglementări care să asigure coerența, eficiența, eliminarea imixtiunii în competențele și activitățile specifice domeniului sănătății, precum și uniformizarea standardelor de calitate între asistența medicală privată de urgență și asistența medicală de urgență de stat.

”După ce s-a războit public cu Raed Arafat și apoi a înghițit în sec, ministrul Alexandru Rafila vine acum să pună piedici propunerii noastre legislative, invocând faptul că lucrează la un proiect de lege similar. Orice inițiativă bună are AUR, ea trebuie blocată în Parlament de partidele sistemului. Mai nou, și sub pretextul plagiatului. Avertizăm coaliția de guvernare să înceteze cu astfel de practici rușinoase, pentru că românii le văd și le vor sancționa la vot”, a declarat președintele AUR și unul dintre inițiatorii proiectului, George Simion.

Sursa: AMOS News

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x