mama lui George Simion

Mama lui George Simion și influența ei în viața mea

Despre mama lui George Simion nu am vrut să se știe foarte multe. Nu pentru că am ceva de ascuns, ci pentru că vreau să o țin cât mai departe de ochii curioșilor care pot  ”întoarce” pe toate părțile astfel de subiecte.

Așadar, despre mama lui George Simion vă pot spune strictul necesar, chiar dacă mulți mă întrebați prin mesaje, și vă mulțumesc pentru interes, despre cea care mi-a dat viață.

Ceea ce vă pot spune cert este că mama lui George Simion a fost pentru subsemnatul un model de integritate și putere, cea care mi-a predat importanța muncii, a respectului și a empatiei. Aceste valori au fost transpuse în acțiunile și deciziile mele ulterioare.

Așa cum am mai spus, datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg.

Mama a fost printre cei care mi-au insuflat dragostea pentru valorile autentice, pentru patrie și pentru adevăr. Prin fiecare poveste, fiecare sfat, ea a țesut în mine un profund respect pentru istorie și pentru cultura noastră. A fost cea care mi-a arătat că, indiferent de provocări, cu integritate și credință, orice obstacol poate fi depășit.

Mama lui George Simion. M-a ajutat să trec cu brio printre provocările vieții

Am crescut văzând-o pe mama luptându-se cu dificultățile vieții, dar niciodată nu s-a dat bătută.

Forța ei, încrederea pe care mi-a arătat-o, chiar și în momentele mele de îndoială, au fost temelia pe care am construit tot ce am realizat. Ea m-a învățat să privesc lumea nu doar cu ochii mei, ci și cu inima, să văd dincolo de suprafață.

Pot spune că în momentele dificile ale vieții mele, sprijinul și înțelepciunea mamei au fost farul călăuzitor pentru mine, iar sfaturile și încurajările primite de la mama m-au ajutat să navighez cu brio printre provocările vieții.

Mă mai gândesc, uneori, ce o fi fost în inima ei când mă vedea ridicat de jandarmi…

Mama lui George Simion este un om simplu, un român ca oricare altul, un om care trăiește în Focșani, acolo de unde sunt și eu, cum vă spuneam într-un text anterior, aici, pe blog.

După ce a terminat ASE-ul, acolo unde l-a cunoscut și pe tata, a lucrat ca economist, în contabilitate. A câștigat un salariu lunar modest, așa cum câștigă majoritatea românilor guvernați de PSD și PNL în ultimii 34 de ani.

Cu toate astea, a muncit din greu pentru a asigura un trai decent familiei noastre.

Am văzut-o cum nu mânca și cum își lua de la gură ca să mă hrănească pe mine și pe sora mea, cum făcea drumuri de kilometri ca să economisească unul sau doi lei.

În concluzie, despre mama pot spune că a fost cea care a adus pentru mine acel sentiment neclintit de a fi întotdeauna susținut, îndrumat și iubit.

Sper, astăzi, ca eu și sora mea, și nepoții ei, să o facem fericită și mulțumită.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
5 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Viorica Căruntu
Viorica Căruntu
3 months ago

Felicitări mamei pentru curaj și devotament, e un adevărat model.

Gabriela Boamba
Gabriela Boamba
3 months ago

A crescut un adevărat patriot! Respectul meu!

Marin Stanescu
Marin Stanescu
3 months ago

E o luptătoare! Așa mamă, așa fiu. Succes, George

Costeluș
Costeluș
3 months ago

Suntem alaturi de voi in lupta asta. Votul familiei mele il ai asigurat

Ioana Vlahu
Ioana Vlahu
3 months ago

Mama e cel mai prețios dar, să vă bucurați de ea! Baftă la alegeri!

Type at least 1 character to search
5
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x