Numărul victimelor post vaccinate crește îngrijorător

OMS a recunoscut oficial că numărul victimelor este în creștere, iar cercetările sunt abia la început.

Europarlamentarul Cristian Terheș a cerut în plenul Parlamentului European, pe data de 16.01.2023, crearea „Fondului pentru Despăgubirea Victimelor Big Pharma”.
Vă facem cunoscut discursul europarlamentarului Cristian Terheș din cadrul plenului Parlamentului European:
„Stimate Comisar, stimați colegi,
luând în considerare creșterea mare a numărului de efecte adverse după vaccinarea împotriva COVID-19, inclusiv multe decese, solicit Parlamentului European și Comisiei Europene să creeze “Fondul pentru Despăgubirea Victimelor Big Pharma”.
Fonduri asemănătoare au fost create pentru cei ce suferă din cauza poluării din partea diferitelor companii, după principiul că “poluatorii plătesc”.

Senatorul Andrei Hangan a afirmat: ”AUR a atras atenția încă de la început (alături de europarlamentarul Cristian Terheș) asupra efectelor adverse ale acestor seruri experimentale, fiind singurul partid care a subliniat că vaccinarea nu a fost, nu este și nu va fi singura soluție. Medicul Sorin Muncaciu, deputat AUR, a analizat raportul prezentat de către CNCAV, în care este recunoscut, în premieră, numărul uriaș de efecte adverse postvaccinale: 41.486. Probabil cifrele reale sunt, însă, mai mari, dat fiind faptul că autoritățile au ascuns proporțiile reale ale efetelor adverse, din servilism politic față de Comisia Europeană, care ne-a ”recomandat” achiziționarea a 120 de milioane de doze de vaccin. Sunt semne din ce în ce mai clare că establishmentul politic, atât la nivel intern, cât și la nivel european, a folosit pandemia ca pretext pentru a obține profituri uriașe din aceste seruri experimentale. Din punctul nostru de vedere, toți cei care au contribuit la această speculă politică ar trebui să răspundă penal pentru tăinuirea cu bună știință a acestor realități”, a declarat Hangan, convins că autoritățile din România au respectat comenzi venite de la nivelul Uniunii Europene.

Senatorul a ținut să mai precizeze că această Comisie de anchetă parlamentară pentru achizițiile din perioada pandemiei nu ar fi apărut niciodată dacă nu exista o solicitare a grupului parlamentar al AUR.
”Și-a început lucrările pe 20 decembrie 2022, la mai bine de un an de la momentul în care a fost votată de Parlament. După ce în luna noiembrie prima ședință a Comisiei a fost sabotată de către reprezentanții coaliției de guvernare, în ianuarie au fost inițiate primele demersuri cu privire la activitatea acesteia. În luna februarie, în cadrul primei ședințe a Comisiei, va fi adoptat regulamentul de funcționare, urmând ca ulterior să fie inițiate primele audieri ale reprezentanților instituțiilor responsabile cu privire la achizițiile făcute de stat. În perioada vacanței parlamentare, Comisia va solicita din partea instituțiilor competente rapoartele cu privire la achizițiile făcute în timpul pandemiei, care vor sta la baza documentației membrilor Comisiei”, a mai adăugat Hangan.

Încă din perioada pandemiei partidul AUR a solicitat statului român transparență în privința achizițiilor medicale.
Partidul AUR împreuna cu europarlamentarul Cristian Terheș solicită comisiei prin urmare, să susțină crearea unui astfel de fond pentru ca oamenii/victimele nevinovate după vaccin să fie compensați.

Cine răspunde pentru numărul victimelor sindromului post vaccinării care crește îngrijorător de la o zi la alta?

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x