OMV-ul nu e proprietarul țițeiului din România

Printre prioritățile partidului AUR se numără recuperarea companiilor de importanță strategică. După cum știm, în prezent foarte multe companii cu acționariat străin plătesc impozitele în țara de origine. 

Guvernul trebuie să impună firmelor și companiilor austriece să se supună sistemului de impozitare din România. 

George Simion a afirmat în cadrul unei emisiuni că printre oamenii care au influență în structurile gigantului austriac se numără soția lui Mihai Răzvan Ungureanu, soția lui Dan Barna, soțul fostului premier Viorica Dăncilă, dar și soția ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Președintele AUR, George Simion a afirmat: „Așa cum spune domnul Marcel Ciolacu, trebuie impozitate toate companiile la același nivel, pentru că aceste companii își externalizează profitul. 2% din profit trebuie să ajungă în bugetul României, care ar putea crește și astfel, vom putea investi în infrastructură, sănătate și educație”

Conform celor declarate de către domnului Simion, contractul cu OMV se poate închide. Constatând că nu își îndeplinesc obligațiile, putem să le retragem prin Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale acordul de exploatare. 

„AUR, când va veni la guvernare, va recupera Petromul”, a mai spus George Simion. 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x