PSD/PNL – blocul antidemocratic

Iată că ni se adeveresc toate previziunile. PSD și PNL se pregătesc pentru constituirea unui așa-zis “Bloc Democratic”, miza fiind câștigarea tuturor alegerilor din 2024. PSD/PNL – blocul antidemocratic: După ce au îngropat țara împreună în ultimii 30 de ani, călăîi vechi și noi ai României nu se lasă, fiind dispuși să își ducă misiunea până la capăt. Românii trebuie furați până la ultimul leu, eventual până pleacă din propria țară.

Ce părea de necrezut acum câțiva ani, conform tuturor liderilor de vaza ai PNL, este acum doar la un singur pas distanță de materializare. „Ciuma roșie” este pe cale să devină frate cu dușmanul de moarte, într-o întorsătură dâmbovițeană pe care toată lumea normală o anticipa. Atât de tare i-a speriat ascensiunea AUR încât aceste amibe mioritice nu mai au altă cale decât aceea de a-și formaliza alianța, cu speranța că ne vor învinge.

Acest bloc antidemocratic, care de 30 de ani se face vinovat de absolut toate relele prin care a trecut țara noastră, are acum tupeul nemărginit să vorbească despre „stabilitate” în România. Ei ne-au distrus industria, ei ne-au vândut țară bucată cu bucată, ei au forțat milioane de români se plece peste hotare, și tot ei vă vor cere votul. Fără pic de remușcare, fără pic de jenă.

PSD/PNL – blocul antidemocratic. Pregătiți să îndatoreze România pentru următorii 100 de ani

30 de ani s-au prefăcut că muncesc în folosul vostru, în timp ce buzunarele lor se adanceau de la an la an. 30 de ani v-au promis prosperitate și dezvoltare, pensii mai mari și democrație, în timp ce manevrele lor asigurau câștiguri nemărginite beizadelelor, baronilor, oamenilor de casă ai acestora. V-au fraierit, v-au batjocorit, v-au trimis pe meleaguri străine. Și la anul vă vor cere să îi votați, din nou.

Ajutați fiind de Comisia Europeană, care a fost atenționată de posibilitatea reală a AUR de a câștigă alegerile, acești ciocoi ipocriți sunt pregătiți să îndatoreze România pentru următorii 100 de ani, imprumutandu-se în stânga și în dreapta pentru a vă mitui. Pentru a va minți din nou, așa cum au făcut-o de fiecare dată. Chiar ieri Guvernul s-a împrumutat cu 3 miliarde de euro de pe piețele externe. Și ăsta-i doar începutul.

Dar românii nu vor mai accepta această bătaie de joc perpetuă. Totul are o limita, chiar și pentru poporul nostru care a părut dispus, într-un mod stoic, să întoarcă și celălalt obraz de fiecare dată când a fost necăjit. Acest bloc antidemocratic, această alianța împotriva României, se va lovi, la anul, de un zid de piatră. Ne vom asigura de acest lucru.

În timp ce PSD și PNL poartă negocieri secrete, departe de ochii oamenilor, noi, cei de la AUR, vom continua să negociem doar cu românii. Așa cum am făcut-o și până acum, spre disperarea politicienilor care simt, pentru prima oară în viața acestora, frică.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x