Kelemen Hunor

S-a trezit Kelemen Hunor? Probabil vrea înapoi la guvernare!

Cum să nu îți fie drag de acest simpatic domn Kelemen Hunor? Imediat ce a simțit că îi fuge de sub picioare pământul, în urma anunțului organizației PNL din județul Mureș care cheamă toate partidele românești la o alianță firească împotriva UDMR, acest veritabil supraviețuitor al politicii dâmbovițene s-a activat, gata să facă tot posibilul pentru a-și salva partidul de la o înfrângere categorică.

Domnului Kelemen Hunor ar trebui, în primul și în primul rând, să îi fie rușine. Vorbește de democrație, de cordoane sanitare împotriva AUR, când partidul dansului a girat toate guvernele corupte care au făcut prăpăd în România ultimilor 30 de ani.

Au furat cot la cot cu PSD și PNL, și-au impus baroni locali care au parazitat administrația publică, au făcut tot posibilul să își țină propriii frați maghiari într-o sărăcie cruntă. Asta este moștenirea adevărată a UDMR, un așa-zis partid minoritar constituit pe criterii etnice care s-a trezit acum să ceară izolarea AUR. Adică, mai bine zis, izolarea politică a milioane de români.

Pur democratic, nu-i așa?

Domnule Kelemen Hunor, nu mai bine spuneți adevărul pe față? Vreți înapoi la guvernare, vreți să fiți iarăși alături de gașca șmecherilor care fură fără consecințe.

Aceste luni în care ați stat în afara Guvernului v-au făcut rău, atât dumneavoastră cât și a ilustrilor colegi din UDMR. Știm, secretari de stat încă aveți, oamenii din teritoriu sunt pe poziții călduțe, dar cum să existe un Guvern care să nu aibă în compoziția acestuia miniștrii dvs? Blasfemie!

Doar câteva întrebări pentru Kelemen Hunor. Și, nu numai…

Revenind la chestiuni mai serioase, ideea domnului Hunor – de a izola AUR – nu reprezintă nimic altceva decât un alt act de aroganță servit românilor de către o clasă politică incapabilă să înțeleagă că lucrurile nu mai pot merge așa. Nu poți să spui că promovezi democrația, ca după să faci tot posibilul să blochezi procesul democratic prin astfel de stratageme … anti-democratice. Ori e albă, ori e neagră!

De ce vă e frică de urna de vot, domnilor? De ce vă e teamă de cetățenii țării pe care, chipurile, îi reprezentanți? De ce jigniți milioane de români zi de zi, fără să aveți nici un fel de remușcare? De ce vreți să subminați procesul democratic din România? Acestea sunt întrebările la care voi trebuie să răspundeți, dacă ați mai avea o fărâmă de coloană vertebrală rămasă. Dar nu aveți, și toți românii știu asta.

30 de ani la putere, domnule Hunor. 30 de ani în care nu ați făcut absolut nimic nici pentru români, nici pentru maghiari. 30 de ani în care ați furat în neștire, fără consecințe, fără să vă gândiți la viitorul acestei țări. 30 de ani de impus oamenii loiali pe funcții importante și cam atât. Asta este moștenirea voastră politică, să fiți mândri de ea!

Tot înainte, tovarăși! Scoateți-vă măștile și arătați-le românilor, pentru a mia oară, cine sunteți cu adevărat!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x