Am avut dreptate! Iulian Fota, demis după ce l-a luat gura pe dinainte

O lună și trei zile au trecut de când săreau toți în capul meu pentru că spuneam despre Iulian Fota că negociază la Davos garanții de securitate pentru Ucraina.

M-au pus la zid imediat după ce am zis că la Davos se întâmplă lucruri grave, după ce le-am explicat tuturor cum Iulian Fota, secretar de stat la Ministerul de Externe, a început negocierea pentru a oferi garanții de securitate Ucrainei.

Bulgărele s-a rostogolit, au negat apoi adevărul scris negru pe alb, am fost nevoit să le demonstrez celor care încercau să spună „domne, Simion bate câmpii!” că am dreptate, iar acum vine confirmarea finală, dacă mai era nevoie.

După ce au încercat să mintă românii în legătură cu subiectul garanțiilor de securitate, această coaliție toxică PSD-PNL încearcă să își șteargă urmele în mod mișelește.

Iulian Fota a fost dat afară pentru că l-a luat gura pe dinainte, a dat din casă fără să își dea seama, iar acum plătește.

Oricum, faptul că un secretar de stat din Ministerul de Externe și-a permis să ofere garanții de securitate din partea României, total netransparent, unui stat care este într-un conflict armat, este ceva extrem de grav.

Presupun că nu mai există nicio urmă de îndoială cu privire la faptul că era vorba despre garanții de securitate, dar, pentru cine încă mai neagă adevărul, reamintesc că, recent, acum doar câteva zile, Mihailo Podoliak, consilier al președintelui Volodimir Zelenski, tocmai ce a spus că România va oferi garanții de securitate Ucrainei.

Acum sunt convins că până și domnul Prelipceanu s-a lămurit în privința acestei chestiuni. Sau, cel puțin, așa sper…

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x