De ce azile sub administrația dezastruoasă a statului și nu sub patronajul bisericii?

Dacă e ceva ce ne-a învățat cazul „azilelor groazei” este că statul actual este incapabil de grijă pentru semenii noștri. Acest caz oribil s-a petrecut sub ochii statului, care îi avea larg închiși.

Îngrijirea oamenilor nu poate avea loc în absența dragostei. De-aceea, n-am auzit niciodată de scandaluri asemănătoare în cele câteva sute de instituții sociale aflate sub patronajul Bisericii Ortodoxe Române sau al celorlalte culte.

Biserica acționează cu dragoste creștină și asta împiedică apariția grozăviilor pe care le-am văzut la Voluntari, sub nasul clanului Pandele.

E momentul ca statul ineficient și birocratic să lase grija pentru copii și bătrâni celor care se ocupă de asta cel mai bine. Dragostea creștină, nu dosarul cu șină, va salva lumea!

 

Despre cazul “Căminele groazei” am scris și am vorbit și AICI.

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mathias
Mathias
10 months ago

Bravo domnule Simion ! Bravo AUR ! De la bun inceput biserica are si a avut un scop caritativ si bineintenionat. Dar din pacate politicienii hotii si raii care ne conduc urasc biserica si s’au lepadat de dumnezeu vor sa ajungem ca in franta unde blasphemul e tolerat. Sunteti credinciosi si de aia va sustin !

Type at least 1 character to search
1
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x