De ce vreau să iei un card AUR pentru anul 2022

Voturile recente din Parlament unde am fost singurii care s-au opus precum și pronunțarea CCR pe legile justiției mă fac să scriu acest articol, în care vă chem, pe membri mai vechi sau simpatizanți care abia ne-au descoperit, în mișcarea AUR prin procurarea cardului pe anul 2022.

Explic în cele ce urmează care e rostul acestor carduri, de ce vreau să fii în posesia lui, care sunt „avantajele” deținerii lui și de ce suntem atacați.

Așa cum am explicat în articolul precedent – 10 greșeli pe care să nu le faceți când înființați un partid politic – cardurile AUR pot fi procurate de toți românii, afiliați politic sau nu, care doresc să susțină mișcarea noastră politică. Ținta noastră internă este să ajungem anul viitor la 100 000 de posesori de carduri AUR. Pentru noi este o altă cale pe lângă cele folosite deja, pentru transformarea noastră de la o stare de spirit într-o mișcare politică capabilă să câștige următoarele alegeri.

Aceasta nu înseamnă că îi vom marginaliza pe susținătorii care nu au banii (100 de lei) pentru achiziția cardului (din păcate cazurile în care situația materială a românilor e dramatică sunt numeroase). O facem pentru a ne organiza mai bine, a ne acoperi funcționarea formațiunii și pentru a ne asigura că nu ne va influența deciziile niciun mare mahăr, care să acopere cheltuielile curente ale partidului și apoi să ceară în schimb favoruri.

SPRIJINUL MINIM PE CARE NI-L PUTEȚI ACORDA

Pornind de la bază: sunt foarte mulți oameni care vor să ne sprijine, dar nu au timpul necesar să se implice sau au anumite restricții să o facă. Cardul este modalitatea prin care o pot face. Marea majoritate nu vor să se implice în organizarea internă a partidului și nu vor să depindă de vreo organizație anume.

OAMENI ÎN SECȚII

Vom avea nevoie de circa 36 000 de persoane care să ne apere voturile în 2024 când sunt cinci rânduri de alegeri. Ne vom alege oamenii care să ne apere voturile din rândurile celor care sunt alături de noi, prin vechime, altfel ne vom putea trezi cu infiltrați din partea celorlalți concurenți politici (am pățit acest lucru în 2020). Vechimea se poate dovedi prin cardurile anuale pe care le deții.

CANDIDAȚI

La fel, vom avea nevoie de o „armată” aproape similară ca număr (nu pot fi aceiași oameni, din punct de vedere legal, cel puțin la alegerile locale) care să candideze sub sigla AUR. Pentru cei care vin acum spre noi, e obligatoriu să aibă minima formă de manifestare a atașamentului – dacă prin completarea adeziunii nu poate. Nu vom accepta oameni parașutați, sosiți în 2024.

ALEGERI ÎN CADRUL PARTIDULUI

De-a lungul vremii au tot venit spre noi, la nivel de conducere, oameni (majoritatea bine intenționați) care solicitau conducerea unui anumit județ sau zone. Majoritatea spuneau că sunt urmați de sute/mii de oameni. Acest lucru poate fi demonstrat acum simplu, dacă vin acei oameni alături de tine în AUR, fiecare va avea propriul card. Emiterea cardurilor se face de către structura centrală, astfel încât nu vor exista blocaje la nivel local. Alegeri în structurile noastre teritoriale pot fi organizate doar când avem un număr reprezentantiv de deținători de card.

Trolii USR și cei de la FireaPandele

De la Lucian Mîndruță la alți USRiști vizibili până la videochatista doamnei Firea din Voluntari, am fost atacați pe Facebook pentru că am lansat cardurile AUR. Deși acest lucru este unul intern, care ține strict de mișcarea noastră politică, unii nu mai pot dormi noaptea de grija noastră.

Nu știu cât e cotizația la USR. La cum comentează acest vicepreședinte de filială pe pagina mea, pare că ei nu cotizează și își întrețin partidul din banii românilor(din bani publici), mult mai scump decât cei 8,3 lei pe lună pe care îi avem noi acum prin extinderea bazei de cotizanți.

thumbnail

La fel, nu știu din ce bani este plătit Lucian Mîndruță. Dacă sunt de la Digi (RCS/RDS) pentru atacuri politice, atunci sunt tot din banii noștri, dar la fel de nedemocratic dați. Chiar că ne-a luat Dumnezeu mințile că tolerăm așa ceva.

thumbnail

Nu în ultimul rând, tot din bani publici împărțiți nedemocratic este plătită și Oana Lovin, primind bani de la primăria Voluntari pentru prestațiile de la Metropola TV. Celelalte prestații pe care le execută ea măcar sunt din propria alegere a oamenilor.

thumbnail

Suntem singura mișcare politică construită de la firul ierbii.

Suntem singurii care pot schimba lucrurile în România, dar avem nevoie de încă un sprijin: al tău.

Completează formularul de pe https://partidulaur.ro/app/card-aur/ și intră în posesia cardului AUR

Abonare
Anunță-mă despre
guest
38 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Rogojină
Daniel Rogojină
1 year ago

Vreau schimbare în țara asta

Daniel Rogojină
Daniel Rogojină
1 year ago

Vreau card vă susțin

Acsinte Marian
Acsinte Marian
Reply to  Daniel Rogojină
1 year ago

Vreau card

Mastan Ioan
Mastan Ioan
Reply to  George Simion
8 months ago

Ami doresc din tot sufletul ♥️

Luca Sonia
Luca Sonia
Reply to  George Simion
3 months ago

Va susțin din toate punctele de vedere.

Gabriel marius Grancea LTD
Gabriel marius Grancea LTD
Reply to  Daniel Rogojină
1 year ago

Cum iau si eu un card daca sunt in uk.acuma.

Toma Teofana Paraschiva
Toma Teofana Paraschiva
1 year ago

Bună seara, ești un om minunat, provi dintr-un partid plăcut, te susțin în tot cea ce faci pentru tara, noastră.

Mircea Radu Nistor eu sint patriot și vreau cardul
Mircea Radu Nistor eu sint patriot și vreau cardul
1 year ago

Eu sint patriot și vreau cardul cred ca e o soluție sa scape tara de vampirismul de 32 de ani

Valeanu Mariana
Valeanu Mariana
1 year ago

Si eu vreau cardul , sustin Aur , e singura noastra speranta pt mai bine .
Cred in Aur.
Doamne ajuta Romania !

Bogdan Agavriloaie
Bogdan Agavriloaie
1 year ago

Forza Aur 💪💪💪
Ai grija George sa nu te ,,ascunda” sau sa iti găsească vre-un nod in papura jegurile .
Card comandat, astept sa ajungă 👍
Mult succes 🙏

Carmen Boghiu
Carmen Boghiu
1 year ago

Am comandat deja cardul care va ajunge curand la Londra. Va Multumim pentru tot ce faceti pt romani. Va sustinem cu convingere si nimeni nu ne poate schimba.
Cred intr-o Romanie mai buna alaturi de AUR.

Berbinschi Marian Constantin
Berbinschi Marian Constantin
1 year ago

Aur

Paul Pacea
Paul Pacea
1 year ago

Bravo George, nu te lasa.
Noi suntem aici cu tine.

Alexandru Obaciu
Alexandru Obaciu
1 year ago

Ești un lider de încredere și te urmăresc și admir de foarte multă vreme. Pentru a te susține și a veni la fiecare protest am revenit in țara după o perioada îndelungată . Mult succes de a ajunge la Guvernare ! Succes AUR

Liliana Stanica
Liliana Stanica
1 year ago

George Simion este unicul om care nu sa dat înapoi de la nimic și care încearcă să facă ceva pentru Romania, pentru noi…e ușor să stăm pe margini și să privim…dar el de multe ori și-a riscat propria piele pentru România noastră dragă….

Larisa
Larisa
1 year ago

George Simion un adevărat lider. Într-adevăr prin el și partidul său, România mai are o șansă.

Ionica Vladimir
Ionica Vladimir
1 year ago

Mulțumim George pentru tot ce faci !!

Ciobanu Haralambie
Ciobanu Haralambie
1 year ago

Vreau cardul hai sa facem
Dreptate.

Rusu Magdalena
Rusu Magdalena
1 year ago

Bună dimineața domnule George Simion! Am cumparat cardul, nu ma obligat nimeni, cred că este o idee foarte buna deoarece nu te poți identifica ca membru AUR doar prin cuvinte. Este ca o carte de vizită! Prețul la o carte de vizită se plătește indiferent de meseria pe care o faci! Mi se pare ceva normal sa lucrezi profesional, este o idee bună. Felicitări!

Popescu Virgil
Popescu Virgil
1 year ago

Am transmis suma solicitata pentru cardul AUR.
Cum pot întra în posesia careului în jud. Gorj, deși adresa mea este în București sector 5?

Struta Dionisie
Struta Dionisie
1 year ago

Am postate câteva întrebări pe Whatsapp Gerige Simion la care nu am primit răspuns!!
Doresc card AUR!!

Gheorghe
Gheorghe
1 year ago

VREAU SCHIMBARE IN TARA ASTA ,VREAU ALEGERI ANTICIPATE,VREAU CA PARTIDUL A.U.R SA NU FIE DIN OAMENI TRADATORI HOTI MINCINOSI VREAU CA A.U.R SA FIE DEMN DECEACE NE PROMITE NU CIND VA FI LA PUTERE SA FACA CE AU FACUT ACESTI TRADATORI DE TARA. VREAU CA ROMANIA SA IESE URGENT DIN NATO SI UE, VA MULTUMESC !

FOLEA ECATERINA VIORICA
FOLEA ECATERINA VIORICA
1 year ago

Îmi doresc să devii Președintele României dacă va fi voia lui Dumnezeu. Aveți o familie frumoasă și cu principii creștine. Mult succes!

Bulea Danut -Sandu
Bulea Danut -Sandu
1 year ago

Vreau card dar locuiesc in Northampton Anglia!

Geani Laurentiu Manole
Geani Laurentiu Manole
1 year ago

L- am comandat deja, și prin asta doresc sa ajut un partid sa ajut ROMÂNIA

liviu baitel
liviu baitel
1 year ago

Să-ți dea Dumnezeu sănătate și să ne ajute în a pricepe cât mai repede că numai uniți în jurul tău mai putem construi un drum plin de speranță către normalitate, pace și armonie.

Stan Rodica
Stan Rodica
1 year ago

Doresc card ! Mult succes!

Mastan Ionela
Mastan Ionela
1 year ago

Vreau cardul si vom lupta pentru Dreptate și adevăr până la capăt felicitări AUR Pentru România
Va susținem până la capăt

Stefan Mihai Circiag
Stefan Mihai Circiag
5 months ago

Buna ziua! Eu consideră că, pentru buna funcţionare a ţării în care trăieşti nu este de ajuns să-i respecţi pe cei din jur și să participi la vot.
Este nevoie şi de o implicare mai complexă, aderând la un partid, cu ajutorul căruia scopul tău comun cu cel al grupului devine mai uşor de realizat.
Mulțumesc!

Type at least 1 character to search
38
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x