De ce vreau să iei un card AUR pentru anul 2022

Voturile recente din Parlament unde am fost singurii care s-au opus precum și pronunțarea CCR pe legile justiției mă fac să scriu acest articol, în care vă chem, pe membri mai vechi sau simpatizanți care abia ne-au descoperit, în mișcarea AUR prin procurarea cardului pe anul 2022.

Explic în cele ce urmează care e rostul acestor carduri, de ce vreau să fii în posesia lui, care sunt “avantajele” deținerii lui și de ce suntem atacați.

Așa cum am explicat în articolul precedent – 10 greșeli pe care să nu le faceți când înființați un partid politic – cardurile AUR pot fi procurate de toți românii, afiliați politic sau nu, care doresc să susțină mișcarea noastră politică. Ținta noastră internă este să ajungem anul viitor la 100 000 de posesori de carduri AUR. Pentru noi este o altă cale pe lângă cele folosite deja, pentru transformarea noastră de la o stare de spirit într-o mișcare politică capabilă să câștige următoarele alegeri.

Aceasta nu înseamnă că îi vom marginaliza pe susținătorii care nu au banii (100 de lei) pentru achiziția cardului (din păcate cazurile în care situația materială a românilor e dramatică sunt numeroase). O facem pentru a ne organiza mai bine, a ne acoperi funcționarea formațiunii și pentru a ne asigura că nu ne va influența deciziile niciun mare mahăr, care să acopere cheltuielile curente ale partidului și apoi să ceară în schimb favoruri.

SPRIJINUL MINIM PE CARE NI-L PUTEȚI ACORDA

Pornind de la bază: sunt foarte mulți oameni care vor să ne sprijine, dar nu au timpul necesar să se implice sau au anumite restricții să o facă. Cardul este modalitatea prin care o pot face. Marea majoritate nu vor să se implice în organizarea internă a partidului și nu vor să depindă de vreo organizație anume.

OAMENI ÎN SECȚII

Vom avea nevoie de circa 36 000 de persoane care să ne apere voturile în 2024 când sunt cinci rânduri de alegeri. Ne vom alege oamenii care să ne apere voturile din rândurile celor care sunt alături de noi, prin vechime, altfel ne vom putea trezi cu infiltrați din partea celorlalți concurenți politici (am pățit acest lucru în 2020). Vechimea se poate dovedi prin cardurile anuale pe care le deții.

CANDIDAȚI

La fel, vom avea nevoie de o “armată” aproape similară ca număr (nu pot fi aceiași oameni, din punct de vedere legal, cel puțin la alegerile locale) care să candideze sub sigla AUR. Pentru cei care vin acum spre noi, e obligatoriu să aibă minima formă de manifestare a atașamentului – dacă prin completarea adeziunii nu poate. Nu vom accepta oameni parașutați, sosiți în 2024.

ALEGERI ÎN CADRUL PARTIDULUI

De-a lungul vremii au tot venit spre noi, la nivel de conducere, oameni (majoritatea bine intenționați) care solicitau conducerea unui anumit județ sau zone. Majoritatea spuneau că sunt urmați de sute/mii de oameni. Acest lucru poate fi demonstrat acum simplu, dacă vin acei oameni alături de tine în AUR, fiecare va avea propriul card. Emiterea cardurilor se face de către structura centrală, astfel încât nu vor exista blocaje la nivel local. Alegeri în structurile noastre teritoriale pot fi organizate doar când avem un număr reprezentantiv de deținători de card.

Trolii USR și cei de la FireaPandele

De la Lucian Mîndruță la alți USRiști vizibili până la videochatista doamnei Firea din Voluntari, am fost atacați pe Facebook pentru că am lansat cardurile AUR. Deși acest lucru este unul intern, care ține strict de mișcarea noastră politică, unii nu mai pot dormi noaptea de grija noastră.

Nu știu cât e cotizația la USR. La cum comentează acest vicepreședinte de filială pe pagina mea, pare că ei nu cotizează și își întrețin partidul din banii românilor(din bani publici), mult mai scump decât cei 8,3 lei pe lună pe care îi avem noi acum prin extinderea bazei de cotizanți.

thumbnail

La fel, nu știu din ce bani este plătit Lucian Mîndruță. Dacă sunt de la Digi (RCS/RDS) pentru atacuri politice, atunci sunt tot din banii noștri, dar la fel de nedemocratic dați. Chiar că ne-a luat Dumnezeu mințile că tolerăm așa ceva.

thumbnail

Nu în ultimul rând, tot din bani publici împărțiți nedemocratic este plătită și Oana Lovin, primind bani de la primăria Voluntari pentru prestațiile de la Metropola TV. Celelalte prestații pe care le execută ea măcar sunt din propria alegere a oamenilor.

thumbnail

Suntem singura mișcare politică construită de la firul ierbii.

Suntem singurii care pot schimba lucrurile în România, dar avem nevoie de încă un sprijin: al tău.

Completează formularul de pe https://partidulaur.ro/app/card-aur/ și intră în posesia cardului AUR

Comments:

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search