Ghiță Flutur, tipul de baron local de care românii s-au săturat! Ca el, mai sunt! Scăpăm de ei!

Gheorghe Flutur este tipul de baron local tipic. Este unul dintre cei care au pus propriile interese pe primul loc în locul intereselor românilor, cei care l-au votat sperând că o să le fie mai bine.

Nu încape discuție că Gheorghe Flutur nu este un baron local. A condus, în trei rânduri (2008-2012, 2016-2020 și 2020 – prezent), CJ Suceava, însumând deja, în cele trei mandate, 12 ani în fruntea acestuia, timp în care Suceava a fost ținută în subdezvoltare.

Românii s-au săturat, însă, de baroni locali. Românii au decis, uitându-se la cei precum Flutur, să nu îi mai voteze. Nici pe el, nici pe ceilalți precum el. Pentru că, precum Flutur, mai sunt zeci, poate chiar sute la nivel național.
Ceea ce s-a întâmplat duminică la Suceava, în fieful lașului Flutur, este un semn clar că românii au înțeles că trebuie să scape urgent de astfel de oameni care ne conduc.

Baroni locali nemuritori care i-au sărăcit, baroni locali din cauza cărora frații, surorile, neamurile sau prietenii au fost nevoiți să părăsească țara în căutarea unui trai mai bun peste hotare. Baroni locali care atribuie contracte firmelor prietene, având beneficii și câștiguri la care românii pot doar să viseze, baroni locali care în loc să genereze locuri de muncă pentru populație închid afaceri locale sau lideri de județ ori primari care risipesc bani publici sau fondurile europene pe proiecte aicare mai de care mai hilare. De ei s-au săturat românii, de ei urmează să scape românii în 2024, de cei care se îmbogățesc din tăierea ilegală a pădurilor, în timp ce marea majoritate a populației nu are bani să își asigure lemnul de foc necesar pentru a avea căldură în casă.

Românii nu mai vor baroni locali

Românii nu mai vor, fraților, baroni locali care inaugurează cu mare fast și consideră mari reușite, 5 sau 10 km de drum construit ori lideri politici care cenzurează sau intimidează opoziția pentru a rămâne în funcție.

Peste 3.000 de bucovineni au ieșit duminică în stradă, în Suceava, pentru a arăta că există și o altă opțiune politică în județul baronului local Ghiță Flutur.

Gheorghe Flutur ne-a mințit că ne va confrunta, că va discuta cu noi, că o să iasă în stradă pentru a vedea de ce sunt sucevenii nemulțumiți. Ne-a chemat, însă, înăuntru, unde era cald și bine.

Însă, când oamenii ies în stradă, trebuie să ieși să discuți cu ei, să îi asculți, să vezi de ce nu le este bine, nu să te ascunzi ca un laș.
Ceea ce a fost duminică la Suceava, NU a fost protestul meu, a fost protestul bucovinenilor care nu mai suportă dictatura impusă prin diferite metode de cei care conduc județul.

Dacă s-a putut aici, se poate în orice județ din țară, pentru că este timpul, în 2024, să îi învățăm pe acești baroni locali o lecție.

Este timpul să îi dăm jos!

2024 este anul eliberării țării !

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x