Revista22 continuă FakeNews-ul despre AUR

Revista22 continuă FakeNews-ul despre AUR, început de timpolis.ro, reluând practic, sub semnătură Melaniei Cincea, editorialul acesteia despre care am vorbit AICI.

Continuarea acestui FakeNews mă dezamăgește și, totodată, mă intrigă maxim, putând să îl cataloghez ca o nesimțire dat fiind faptul că se putea verifica informația.

Am publicat chiar pe pagina mea de Facebook luarea de cuvânt cu ocazia zilei de 28 iunie, am scris aici, pe site, despre acest aspect, dar misiunea trolilor este una clară: să ne denigreze, să mintă despre noi. De ce? Răspunsul este clar: le este frică de noi.

”Am organizat multe Comemorări ale zilei de 28 iunie, era chiar o trădare din partea mea dacă nu aș fi continuat să amintesc de această pagină neagră a neamului românesc din calitatea de deputat”

Reiau ideea și vă spun că dincolo de minciunile și dezinformările la care revista GDS-ului și scribii afiliați precum Melania Cincea se dedau, am o veste bună: pe 28 iunie 2023 am trecut prin parlament inițiativa parlamentarilor AUR de a înființa Muzeul Memorial Golgota Bucovinei.

Muzeul va aduce în atenția publicului istoria, cultura și tradițiile locuitorilor români din Bucovina, supraviețuitori sub diverse stăpâniri, prin organizarea unui departament de documentare-bibliotecă care sa dețină colecții de cărți, publicații si cataloage, studii de specialitate, monografii, albume, fotografii, alte documente și care să se ocupe de studierea, colecționarea, conservarea, etalarea și punerea în valoare a pieselor ce alcătuiesc patrimoniul.

De asemenea, se vor realiza, în condițiile legii, un Monument-memorial în memoria victimelor rezistenței anticomuniste din Bucovina cu spații expoziționale tematice și un Paraclis și celulă în circuit de vizitare la fosta închisoare Suceava.

Despre acesta am scris AICI.

Mai mult, Lucian-Florin Pușcașu, a vorbit și el, pe pagina sa de Facebook, despre acest subiect.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame