Stop cenzura pe Facebook George Simion! Zuck, gata!

Am spus-o și aseară, chiar pe Facebook George Simion, o spun și aici, pe blog: stop cenzura! Distribuiți acest text ca să vadă toți ce vremuri trăim!

Stop cenzura pe Facebook George Simion! Facebook-ul condus de Mark Zuckerberg mi-a șters, recent, atât poza de profil, cât și coperta foto de la contul meu de pe această rețea socială.

Totul s-a întâmplat pentru simplul motiv că acestea aveau un link care duceau către aplicația noastră mobilă, Platforma AUR.

Așa că, din ce am sesizat, spre deosebire de X (fostul Twitter), Facebook cenzurează tot conținutul suveranist și face politica partizană. Zuck, gata! Stop cenzura!

Reiau și aici mesajul distribuit aseară atunci când am încărcat o nouă poză de profil:

Frați și surori, veniți să ocupați locuri în guvernările locale: în consiliile din comunele, orașele și municipiile voastre. De asemenea, cei care vor să fie viitori parlamentari se pot înscrie acum în Platforma de Merit AUR!

Vreau ca în 2024 să am cei mai buni candidați! Distribuiți acest mesaj în toate grupurile unde aveți acces, pe toate rețelele de socializare și încurajați românii să se înscrie ca membrii în AUR pe aplicația noastră mobila!

Nu pot ei cenzura cât punem noi distribui!

Nu uitați, totodată, că sunt o grămadă de metode de a mă contacta. Am grupat, sub titlul ”Contact George Simion. Nu știți cum să dați de mine? Sunteți pe pagina care trebuie”, toate modalitățile de a mă contacta rapid.

Găsiți pe pagina de mai sus, doar accesând linkul, pagina de Facebook George Simion, pagina mea de Instagram, contul de pe platforma X, cel de pe TikTok, dar și linkul către pagina de Youtube George Simion, acolo unde vă invit să dați subscribe.

Totodată, pe acest link, sub titlul ”Număr telefon George Simion. Aici îl găsești” vei afla care este numărul pe care îmi poți scrie pe Whatsapp.

Sunt printre puținii politicieni români, dacă nu chiar singurul, care pune la dispoziția voastră, a românilor, frații mei, numărul meu de telefon, numărul prin care să puteți lua legătura cu mine.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x