Biografie George Simion

Biografie George Simion. Totul despre George Simion

Biografie George Simion. Am zis că se cuvine să continuăm seria textelor despre mine. Pentru că mulți dintre voi caută pe internet acest lucru, despre biografia mea, cel mai bine este să o găsiți aici, într-un text scris chiar de mine.

Așadar, vă invit să citiți biografie George Simion. În trecut, v-am spus și cum este cel mai ușor să luați legătura cu mine. Textul, AICI.

Sunt George Nicolae Simion, născut la 21 septembrie 1986, în Focșani, Vrancea. Am 37 de ani și multe idealuri. Atât în viața personală, cât și în politică.

Sunt căsătorit cu Ilinca, iar despre nunta mea găsiți detalii AICI.

Am absolvit în 2005 Colegiului Naţional ”Gheorghe Lazăr’’ din Bucureşti. În 2008 am terminat Facultatea de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti. Sunt și absolvent al programului de masterat la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza’’ din Iaşi, promoția 2010, având ca temă de cercetare ”Crimele comunismului’’.

În anul 2011 am fondat Platforma Unionistă Acţiunea 2012, compusă din mai mult de 30 de organizaţii nonguvernamentale şi grupuri de iniţiativă care doreau Unirea României cu Republica Moldova.  În 2014 am înfiinţat şcoala de cultură şi afirmare românească, iar la prima ediţie „Incubatorul de românism” au participat activişti civici şi jurnalişti.

Biografie George Simion. Primii pași politici

Am candidat în 2019, ca independent, la alegerile pentru Parlamentul European sub sloganul „România Mare în Europa”. Am obținut atunci 116.000 de voturi.

Nu am mai fost membrul vreunui alt partid politic până la 1 decembrie 2019 când am înfiinţat partidul Alianţa pentru Unirea Românilor.

Pe 27 martie 2022 am fost ales preşedintele AUR, Alianţa pentru Unirea Românilor.

Din decembrie 2020 sunt deputat, vicepreşedinte al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare, membru al Comisiei comune pentru integrare europeană între Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, membru al Grupului PRO-America, preşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Polonă.

Sunt autorul cărții „Blocați în labirint”, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

O a două carte scrisă de mine, o găsiți AICI, ca și pe prima. Le puteți descărca gratis.

Sunt George Simion! Român, creștin, și sunt aici ca să apăr drepturile românilor!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x